ruta bici+metro Setmana Europea de la Mobilitat

FGV i “València amb bici” organitzen una ruta bici+metro dins dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat

El diumenge cobriran el recorregut Llíria- València passant per Bétera i Rocafort.

Els participants acudiran als 9:30 a l'estació d'Àngel Guimerà de Metrovalencia.

Metrovalencia, proporcionarà bitllets gratuïts per a cobrir el trajecte amb metro entre València i Llíria

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col•laborarà amb l'associació “València amb bici- Acció Ecologista Agre” en l'organització d'una ruta de bici+metro, que se celebrarà diumenge que veu, dia 26 de setembre, per a festejar la Setmana Europea de la Mobilitat.

Esta ruta bici+metro tots està oberta a la participació de tots els persones que ho desitgen. Els únics requisits per a poder intervindre en l'excursió sotàs portar una bicicleta i notificar, abans del divendres, el seu desig de participar en la pàgina web valenciaenbici@hotmail.com

Els participants en la ruta de bici+metro és congregaren el diumenge, als 9:30 hores junt amb la boca d'accés del vestíbul de l'estació de Àngel Guimerà de Metrovalencia que dóna al bulevard de la Gran Via Fernando el Catòlic. Posteriorment una unitat de metre els portarà fins a l'estació de Llíria des d'on s'iniciarà la ruta ciclista. FGV-Metrovalencia proporcionarà bitllets gratuïts a tots els participants per a cobrir el trajecte entre València i Llíria.

Des de Llíria, es desplaçaran fins a València passant per Bétera, Rocafort, Godella i Burjassot. Les persones que no desitgen cobrir el recorregut complet podran prendre el metro en una d'estes poblacions per a tornar a València.

Amb la ruta bici+metro del diumenge es tanca el cicle d'actes organitzats per FGV amb motiu de la Setmana de la Mobilitat i el Dia Europeu sense cotxes que es va celebrar dimarts passat, dia 22 de setembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario